3. okt, 2022

Formiddagsmøte DMSB, Legenes hus, tirsdag 25. oktober kl. 12.00 - møtet er avholdt

Styret har gleden av å invitere til formiddagsmøte i Legenes Hus, tirsdag 25. oktober kl. 12.00. Det er kollega Paal Naalsund som er dagens foredragsholder.

Paal Naalsund er spesialist i geriatri, seksjonsoverlege ved geriatrisk seksjon, Haraldsplass Sykehus og lederi Norsk forening for geriatri. Han har et stort engasjement for den geriatriske pasienten og har skrevet flere artiker og kronikker om de mange utfordringene den eldre pasienten står overfor. Polyfarmasi, overbehandling, overdiagnostisering og en økende forekomst av demens er blant de de temaene han har kompetanse om. Vi gleder oss til å høre ham.

Dagens foredrag har fått tittelen: "Helsefaglige utfordringer og samfunnsmessige konsekvenser av demens"

Etter foredraget serverer vi enkelt taffel med boller og kaffe. Påmelding er ikke nødvendig. Det er ingen egenandel for taffelet.

Nyeste kommentarer

12.10 | 18:28

Takk til komiteen for å ha arrangert en perfekt tur og takk til alel som var med for toppstemning. Dette ble et av årets høydepunkt

07.02 | 15:19

Takk for hyggelige hilsener....

07.02 | 14:51

Takk for å få del i opplevelser fra turen til Island gjennom fine blider og vakker musikk. Hilsen fra meg som burde vært med og gjenopplevd øyen fra tidligere opphold.

07.02 | 12:46

Meget flotte bilder fra en fin tur og nydelig musikk lagt til. Vi ser fram til Belgia sept. 2016.

Del denne siden