4. mai, 2022

Formiddagsmøte i DMSB, Legenes Hus, tirsdag 24. mai kl. 12.00 - avholdt

Det siste møtet før sommerferien er et formiddagsmøte og vi er glade får å kunne ønske vår kollega, Nina Langeland, overlege og professor i infeksjonsmedisin, medlem i Koronakommisjonen og en meget erfaren kliniker, velkommen som foredragsholder.

Nina Langeland er professor I infeksjonsmedisin ved UiB og overlege ved Medisinsk avdeling Haukeland Universitetssjukehus. Hun har i mer enn 20 år forsket på utbrudd av infeksjoner, alt fra utbrudd av resistente bakterieinfeksjoner på sykehus, til utbrudd i samfunnet, slik som Giardia-utbruddet i Bergen i 2004 og senere Campylobacter-utbruddet på Askøy. Siden våren 2020 har hun forsket på covid infeksjoner i Bergen og på Vestlandet, med publikasjoner i høyt rangerte tidsskrift slik som Nature Medicine og Lancet Infectious Diseases. Hun har i to år vært medlem i den norske Koronakommisjonen oppnevnt av statsministeren. Siden juni 2021 har hun vært medlem i en ekspertgruppe på 15 eksperter som har gitt råd til EU kommisjonen om SARS-CoV-2 varianter og vaksiner mot covid.

Tittelen på dagens foredrag er: Hvordan gikk det med Norge de første to årene av covid pandemien – Koronakommisjonens rapport

Etter foredraget serverer vi enkelt taffel med boller og kaffe. Serveringen er uten kostnad. Påmelding er ikke nødvendig.

Hjertelig velkommen!

Med hilsen styret

Nyeste kommentarer

12.10 | 18:28

Takk til komiteen for å ha arrangert en perfekt tur og takk til alel som var med for toppstemning. Dette ble et av årets høydepunkt

07.02 | 15:19

Takk for hyggelige hilsener....

07.02 | 14:51

Takk for å få del i opplevelser fra turen til Island gjennom fine blider og vakker musikk. Hilsen fra meg som burde vært med og gjenopplevd øyen fra tidligere opphold.

07.02 | 12:46

Meget flotte bilder fra en fin tur og nydelig musikk lagt til. Vi ser fram til Belgia sept. 2016.

Del denne siden