31. des, 2018

Formiddagsmøte i DMSB, Legenes Hus, tirsdag 29. januar kl. 12.00 - avholdt

Leiv Hove er professor i ortopedisk kirurgi ved UiB. Han er spesialist i generell kirurgi, plastikkirurgi, ortopedisk kirurgi og håndkirurgi. Han er seksjonsleder ved Ortopedisk avdeling og Leder for Nasjonalt Senter for Tetraplegikirurgi. Dr.med. fra UiB.-95. Doktorsarbeidet var om behandling av håndleddsbrudd. Han er hovedforfatter og medforfatter på en rekke vitenskapelige artikler innen kirurgiske emner og medisinsk historie. Hans forskning omhandler bl. a. malignt melanom, frakturkirurgi, rekonstruktiv kirurgi ved cerebral parese og cervikal spinal skade (tetraplegi).

Han har studert History of Medicine i Oxford 2014. Han var med i redaksjonen og medforfatter i "Glimt fra den medisinske historie, sett fra Bergen" som utkom 2018 og som vi deler ut til foredragsholdere i DMSB.

Foredraget hans har tittelen: Funksjonsforbedrende kirurgi ved tetraplegi

Etter foredraget inviterer vi til enkelt taffel, kaffe og alkoholfri drikke. Påmelding er ikke nødvendig. Egenandel kr. 100,-

Hjertelig velkommen!

Nyeste kommentarer

12.10 | 18:28

Takk til komiteen for å ha arrangert en perfekt tur og takk til alel som var med for toppstemning. Dette ble et av årets høydepunkt

07.02 | 15:19

Takk for hyggelige hilsener....

07.02 | 14:51

Takk for å få del i opplevelser fra turen til Island gjennom fine blider og vakker musikk. Hilsen fra meg som burde vært med og gjenopplevd øyen fra tidligere opphold.

07.02 | 12:46

Meget flotte bilder fra en fin tur og nydelig musikk lagt til. Vi ser fram til Belgia sept. 2016.

Del denne siden