30. okt, 2018

Formiddagsmøte i DMSB, Legenes Hus, tirsdag 27. november kl. 12.00 - avholdt

Spesiallege Edgar Sætersdal Glück er født i Bergen i 1943. Han er cand. med. fra UiB i 1967 og har tilleggsutdanning i informatikk fra UiO. Han har blant annet vært EDB-sjef på Haukeland sykehus, spesiallege hos Norsk Data, utviklingssjef hos Infodoc og spesiallege hos KITH (Kompetansesenter for IT i helse- og sosialsektoren) frem til pensjon i 2010.

Han har vært opptatt av å ta i bruk datateknologi til nytte for både pasienter og helsevesenet. Han var prosjektleder for utvikling av Norges første skjermbaserte pasientsystem, POLIS, som var i bruk på Haukeland sykehus fra 1977. Fra 1989 arbeidet han med utvikling av medisinske meldinger mellom aktørene i helsesektoren. Som sekretær for UN/EDIFACTs meldingsdesigngruppe for helsesektoren i Vest-Europa fra 1992 og senere leder for UN/CEFACT i helsesektoren globalt, ble han sentral i arbeidet med meldinger som laboratoriesvar, røntgensvar, henvisning, epikrise og elektronisk resept. Han har også deltatt aktivt i arbeidet med standardisering av den elektroniske pasientjournalen både i Europa (CEN) og globalt (ISO)

Tittelen på hans foredrag denne formiddagen er:

Mitt liv med EDB – en annerledes legekarriere

Etter møtet serveres det som vanlig enkelt taffel med snitter, mineralvann og kaffe. Påmelding er ikke nødvendig. Egenandel kr. 100,-

Hjertelig velkommen!

Nyeste kommentarer

12.10 | 18:28

Takk til komiteen for å ha arrangert en perfekt tur og takk til alel som var med for toppstemning. Dette ble et av årets høydepunkt

07.02 | 15:19

Takk for hyggelige hilsener....

07.02 | 14:51

Takk for å få del i opplevelser fra turen til Island gjennom fine blider og vakker musikk. Hilsen fra meg som burde vært med og gjenopplevd øyen fra tidligere opphold.

07.02 | 12:46

Meget flotte bilder fra en fin tur og nydelig musikk lagt til. Vi ser fram til Belgia sept. 2016.

Del denne siden