22. jul, 2015

Formiddagsmøte i DMSB, Legenes Hus, tirsdag 22. september kl. 12.00, møtet er avholdt

Høstens første formiddagsmøte holdes i en noe annen form enn vanlig.

Vi inviterer denne gangen til et "Talk Show" der kollega Kjell Skarsten blir intervjuet av Kristina H. Johannessen, kollega og nestleder i DMSB.

Gynekolog Kjell W. Skarsten var den første legen som ble uteksaminert ved Haukeland Universitetssykehus og har hatt en svært langt og opplevelsesrik karriere med fødselshjelp og kvinnesykdommer som sin spesialitet. Vi gleder oss til å høre ham gi os en dynamisk muntlig framstilling av sitt liv og sin karriere.

De sosiale sammenkomstene er åpne for medlemmer i DMSB, deres ledsagere og andre interesserte som har anledning til å komme på formiddagsarrangement. De faglige innleggene avsluttes med enkelt taffel som omfatter snitter, mineralvann, kaffe og te mot egenandel kr. 100,- pr. person. Påmelding er ikke nødvendig.

Nyeste kommentarer

12.10 | 18:28

Takk til komiteen for å ha arrangert en perfekt tur og takk til alel som var med for toppstemning. Dette ble et av årets høydepunkt

07.02 | 15:19

Takk for hyggelige hilsener....

07.02 | 14:51

Takk for å få del i opplevelser fra turen til Island gjennom fine blider og vakker musikk. Hilsen fra meg som burde vært med og gjenopplevd øyen fra tidligere opphold.

07.02 | 12:46

Meget flotte bilder fra en fin tur og nydelig musikk lagt til. Vi ser fram til Belgia sept. 2016.

Del denne siden