11. jul, 2014

Formiddagsmøte i DMSB, Legenes Hus, Tirsdag 23. september 2014 kl 12.00 - møtet er avholdt

Kjære kolleger og medlemmer i DMSB

Det medisinske selskap i Bergen har som kjent i år startet med sosiale sammenkomster en tirsdag i måneden. Tilbakemeldingene har vært utelukkende postitive og vi ønsker meget sterkt å videreføre denne virksomheten i høst. Planene er allerede klare for flere av møtene og vi ønsker våre medlemmer og andre interesserte hjertelig velkomne.

Første møte etter sommeren avholdes:

I LEGENES HUS, TIRSDAG 23. SEPTEMBER, kl. 12.00 – ca. kl. 14.00
 
Det blir servert snitter. kaffe og te.
 
Vi legger vesentlig vekt på at de kolleger og ledsagere som kommer skal ha god mulighet for å snakke sammen. 15. september kom en del av oss tilbake fra en vellykket tur til Vilnius og Litauen med faglig og sosialt innhold. Det medisinske selskap i Bergen og Medisinsk-historisk selskap i Bergen var arrangører sammen. På sammenkomsten i neste uke vil vi også å få frem synspunkter på denne typen reiser. Det er flere aktuelle reisemål for årene fremover. Mest aktuelt for 2015 synes å bli en tur til Reykjavik og Island. Men denne uformelle sammenkomsten er for alle interesserte, enten man har vært på felles tur, har ønske om å delta senere, eller ei.
 
På vegne av styret ønsker jeg velkommen til sammenkomsten 23.sept.
Egenandelen er kr. 100,- per deltager.
----------------------------------------------------------------------
De neste er fastsatt til 21. oktober og 25. november.
 
Med vennlig hilsen
 
Svein Hindal  (styreleder)

Nyeste kommentarer

12.10 | 18:28

Takk til komiteen for å ha arrangert en perfekt tur og takk til alel som var med for toppstemning. Dette ble et av årets høydepunkt

07.02 | 15:19

Takk for hyggelige hilsener....

07.02 | 14:51

Takk for å få del i opplevelser fra turen til Island gjennom fine blider og vakker musikk. Hilsen fra meg som burde vært med og gjenopplevd øyen fra tidligere opphold.

07.02 | 12:46

Meget flotte bilder fra en fin tur og nydelig musikk lagt til. Vi ser fram til Belgia sept. 2016.

Del denne siden