14. sep, 2022

Armauer Hansen forelesning med middag, Legenes Hus, tirsdag 4. oktober kl. 19.00 - møtet er avholdt

DMSB har gleden av å invitere til

ARMAUER HANSEN FORELESNING MED MIDDAG

Tid: Tirsdag 4. oktober 2019, kl. 19.00

Sted: Legenes Hus, Kalfarveien 37 - merk sted for foredrag og middag

Antrekk: Mørk dress

Pris: Det er ingen kostnad for dem som kun ønsker å delta på foredraget, mens deltakelse på den etterfølgende middagen har en kostnad på kr. 650,- pr. person for medlemmer og deres ledsagere.

Påmelding: Deltakelse på arrangementet krever påmelding til undertegnede på epost: bas@bbb.no eller på SMS/telefon 410 28 000.

Program:

1. Armauer Hansen foredrag ved Ingfrid Salvesen Haldorsen: «Kunstig intelligens og maskinlæring i medisin»

I sitt foredrag vil Ingfrid Salvesen Haldorsen gi et generelt innblikk i hvordan kunstig intelligens og maskinlæring på sikt vil endre måten vi jobber på innen mange medisinske fag og gi oss bedre beslutningsstøtte og nye verktøy for persontilpasset behandling. Hun vil særlig gi eksempler fra sitt eget fag radiologi og forskningen ved Mohn Medical Imaging and Visualization Center (MMIV).

Foredragsholderen er født i Bergen 1968. Hun fikk sin utdannelse ved UiB. Cand. Med. 1993, spesialist i Radiologi 2005, PhD 2009 og Professor 2 ved UiB 2012. Hun er overlege og senterleder ved Mohn Medical Imaging and Visualization Centre ved Radiologisk avdeling, HUS og har i mange år bidratt med viktig forskning innen kvinnehelse og kreftdiagnostikk, vært svært produktiv som forsker og veileder og er en populær og dyktig foredragsholder. For sin innsats ble hun i 2019 utnevnt til 'æresmedlem i Norsk Radiologisk Forening. Kveldens foredrag belyser ett av hennes spesialområder, bruk av kunstig intelligens i diagnostikk og persontilpasset behandling av blant annet gynekologisk kreft. Vi ser fram til et spennende foredrag. Etter foredraget inviterer styret til:

2. Tradisjonell Armauer Hansen middag

Meny

Bergensk fiskesuppe

***

Prinsefisk

***

Dronnind Maud med bær

***

Det blir servert vin, øl eller mineralvann til måltidet

***

Kaffe/Te

Armauer Hansen forelesningen har lange tradisjoner i DMSB og vi er svært glade for å kunne invitere selskapets medlemmer, med ledsagere, til interessant foredrag og etterfølgende tradisjonell bergensmeny med passende drikke.

Styret ber om snarlig påmelding til Bjarte Askeland på epost: bas@bbb.no eller på SMS/telefon til 410 28 000, senest mandag 3. oktober.

Det er ingen kostnad for dem som kun ønsker å delta på foredraget. Deltagelse på den etterfølgende middagen har en kostnad på kr. 650,- pr. person, for medlemmer med ledsager.

Beløpet innbetales til vår konto i DMSB: 1204.47.78287, senest mandag 3. oktober. Det er også mulig å benytte VIPPS til telefon 410 28 000. Angi i så fall i kommentarfeltet hvem innbetalingen gjelder for.

Med vennlig hilsen

Bjarte Askeland

Leder DMSB

Nyeste kommentarer

12.10 | 18:28

Takk til komiteen for å ha arrangert en perfekt tur og takk til alel som var med for toppstemning. Dette ble et av årets høydepunkt

07.02 | 15:19

Takk for hyggelige hilsener....

07.02 | 14:51

Takk for å få del i opplevelser fra turen til Island gjennom fine blider og vakker musikk. Hilsen fra meg som burde vært med og gjenopplevd øyen fra tidligere opphold.

07.02 | 12:46

Meget flotte bilder fra en fin tur og nydelig musikk lagt til. Vi ser fram til Belgia sept. 2016.

Del denne siden