21. feb, 2020

Kveldsmøte i DMSB, Pleiestiftelsen for Spedalske, tirsdag 10. mars kl. 19.30 - avholdt

MERK ENDRET STED FOR KVEDSMØTE I DMSB - PLEIESTIFTELSEN FOR SPEDALSKE!

DMSB ønsker sine medlemmer hjertelig velkommen til temamøte om utfordringene rundt drikkevannsforsyningen i Bergensområdet.

Rent vann har vært oppfattet som en selvfølge for oss som lever i et moderne samfunn. Det som skjedde på Askøy i fjor sommer var derfor en skremmende opplevelse, både for befolkningen, helsevesenet og politikerene.

DMSB ønsker å belyse hendelsen gjennom et bredt sammensatt temamøte der flere aktører får anledning til å innlede og der forsamlingen kan delta i debatten etterpå. Det er viktig at alle aspekter rundt hendelsen blir belyst på en god måte og vi er heldige å ha fått med oss følgende innledere:

Guri Rørtveit - instituttleder, institutt for global helse og samfunnsmedisin

Bård Espelid - tidligere varaordfører i Askøy kommune

Arild Iversen - smittevernlege og assisterende kommuneoverlege

Emne: Drikkevannsepidemien på Askøy

Etter foredraget serveres som vanlig enkelt taffel med snitter og mineralvann. Påmelding er ikke nødvendig. Egenandel kr. 100,-

Hjertelig velkommen!

Nyeste kommentarer

12.10 | 18:28

Takk til komiteen for å ha arrangert en perfekt tur og takk til alel som var med for toppstemning. Dette ble et av årets høydepunkt

07.02 | 15:19

Takk for hyggelige hilsener....

07.02 | 14:51

Takk for å få del i opplevelser fra turen til Island gjennom fine blider og vakker musikk. Hilsen fra meg som burde vært med og gjenopplevd øyen fra tidligere opphold.

07.02 | 12:46

Meget flotte bilder fra en fin tur og nydelig musikk lagt til. Vi ser fram til Belgia sept. 2016.

Del denne siden