14. nov, 2019

Julemøte i DMSB, Pleiestiftelsen for Spedalske No. 1, fredag 6. desember kl. 19.00 - merk endring!

NB - Viktig melding!

Bjarte Askeland har dessverre måttet melde avbud på grunn av utenlandsoppdrag på Samoa i regi av FN og DSB, i forbindelse med den meget alvorlige meslingepidemien som truer samfunnet der. Han har lovet å komme tilbake som foredragsholder, både med sitt opprinnelige foredrag og en rapport fra det aktuelle oppdraget.

Til gjengjeld har vi vært så heldige å få kolleaga Kjell Haug til å steppe inn på meget kort varsel. Kjell haug holdt sist foredrag i DMSB 14. mai og turde være kjent for oss. Han er utdannet cand. med. ved UiB 1974. Almennpraksis i Loddefjord 1978-1981, Institutt for almenmedisin 1982-1985. Professor emeritus på Institutt for global helse og samfunnsmedisin UiB siden høsten 2018. Tidligere professor i samfunnsmedisin.

Kveldens foredrag er viet røkingens historie

DMSB har gleden av å invitere til tradisjonelt Julemøte med juletaffel 2019

Sted: Pleiestiftelsen for Spedalske No. 1, Kalfarveien 31

Antrekk: Mørk dress

Pris: kr. 650,- for juletaffel med drikke

Program:

1. Juleforedrag

Årets juleforedrag holdes av styremedlem i DMSB, Bjarte Askeland. Han vil fortelle om sine erfaringer som militærlege i Afghanistan som del av den internasjonale ISAF-styrken i tidrsommet 2008 - 2012.

Foredraget har fått tittelen: "Oppdrag Afghanistan - Sivile erfaringer som militærlege i felt"

Bjarte Askeland er udannet cand. med. i Bergen i 1985, ble spesialist i Anestesiologi i 1995 og har praksis fra Fredrikstad sykehus, Kysthospitalet i Hagavik og Haukeland Universitetssykehus, der han har vært assistentlege, overlege, seksjonsoverlege og Klinikksjef. Han har nå overlegestilling ved Ortopedisk seksjon i Kirurgisk serviceklinikk.

Ved siden av sin kliniske stilling har han tillitsverv i Norsk Dagkirurgisk forening, er tilknyttet NOR-EMT som senior medical officer og har engasjement i et sykehusprosjekt i Malawi.  

2. Tradisjonelt juletaffel med drikke

Meny 

Aperitiff

Musserende vin - Mozell

***

Pinnekjøtt og Svineribbe med tradisjonelt tilbehør

Øl og Akevitt - Vin - Alkoholfritt øl - Mineralvann

***

Dessertbuffet

Kaffe

Påmelding er nødvendig, både for dem som kun skal høre foredraget og dem som ønsker å delta på juletaffelet. Påmelding gjøres til Bjarte Askeland på epost bas@bbb.no, alternativt på telefon 410 28 000, senest mandag 2. desember. Deltakelse på foredraget er kostnadsfritt, men dersom du ønsker juletaffel ber vi om innbetaling av egenandel, kr. 650,- pr person, til konto nr.: 1204.47.78287 innen påmeldingsfristen.

Med vennlig hilsen

Kristina H. Johannessen (sign.)

Leder

Nyeste kommentarer

12.10 | 18:28

Takk til komiteen for å ha arrangert en perfekt tur og takk til alel som var med for toppstemning. Dette ble et av årets høydepunkt

07.02 | 15:19

Takk for hyggelige hilsener....

07.02 | 14:51

Takk for å få del i opplevelser fra turen til Island gjennom fine blider og vakker musikk. Hilsen fra meg som burde vært med og gjenopplevd øyen fra tidligere opphold.

07.02 | 12:46

Meget flotte bilder fra en fin tur og nydelig musikk lagt til. Vi ser fram til Belgia sept. 2016.

Del denne siden