18. sep, 2019

Armauer Hansen forelesning, Pleiestiftelsen for Spedalske, tirsdag 15. oktober kl. 19.00 - avholdt

DMSB har gleden av å invitere til

ARMAUER HANSEN FORELESNING

Tid: Tirsdag 15. oktober 2019, kl. 19.00

Sted: Pleiestiftelsen for Spedalske No 1, Kalfarveien 31

Antrekk: Mørk dress

Pris kr 600,- pr. person for meny med viner - ingen kostnad for dem som kun deltar på foredraget. Påmelding er nødvendig for dem som ønsker å delta.

Program:

1. Armauer Hansen foredrag - Glimt fra medisinens historie – sett fra Bergen (av en kirurg) - seksjonsoverlege Inge Glambek, Haraldsplass Diakonale Sykehus.

2. Tradisjonell Armauer Hansen middag

Meny 

Aperitiff

Musserende vin - Mozell

***

Bergensk Fiskesuppe

Husets hvitvin

***

Bergens Sursteik

Husets rødvin

***

Dronning Maud med bær

Husets dessertvin

***

Kaffe

***

Øl eller mineralvann tilbys dem som ikke ønsker vin til maten

Armauer Hansen forelesningen er en tradisjon i DMSB og vi er svært glade for å kunne invitere selskapets medlemmer med ledsagere til interessant foredrag og etterfølgende tradisjonell bergensmeny med vin, øl, mineralvann og kaffe.

Før foredraget serveres aperitiff. Deretter vil seksjonsoverlege Inge Glambek holde et spennende foredrag med tittelen: «Glimt fra medisinens historie – sett fra Bergen (av en kirurg)»

Inge Glambek er utdannet generell kirurg og kar- og thoraxkirurg, med over 40 års erfaring. Han har drevet med generell kirurgi de siste 25 årene. Inge er mye opptatt av dagkirurgi og har sittet i styret i Norsk Dagkirurgisk forening, Nordaf, i 12 år. I tillegg har han vært styremedlem og leder i Norsk interessefaggruppe for sårheling, medlem og leder av legeforeningens Turnusråd i 7 år (dette nå nedlagt), leder av Forum for brokk- og bukveggskirurgi og de siste 4 år leder i norsk kirurgisk forening. Han er en svært populær foredragsholder som alltid skaper stort engasjement.

Det er mulig å delta kun på foredraget uten kostnad, mens deltagelse på middagen etter foredraget krever påmelding til Bjarte Askeland på epost bas@bbb.no, alternativt på telefon 410 28 000, samt betaling, kr. 600,- pr person til konto nr.: 1204.47.78287, senest torsdag 10. oktober. Det er også mulig å benytte VIPPS til telefon 410 28 000. Angi i så fall hva innbetalingen gjelder.

Med vennlig hilsen

Kristina H. Johannessen (sign.)

Leder

Nyeste kommentarer

12.10 | 18:28

Takk til komiteen for å ha arrangert en perfekt tur og takk til alel som var med for toppstemning. Dette ble et av årets høydepunkt

07.02 | 15:19

Takk for hyggelige hilsener....

07.02 | 14:51

Takk for å få del i opplevelser fra turen til Island gjennom fine blider og vakker musikk. Hilsen fra meg som burde vært med og gjenopplevd øyen fra tidligere opphold.

07.02 | 12:46

Meget flotte bilder fra en fin tur og nydelig musikk lagt til. Vi ser fram til Belgia sept. 2016.

Del denne siden