8. jun, 2019

Kveldmøte i DMSB, Legenes Hus, tirsdag 10. september kl. 19.30

På høstens første kveldsmøte er det en stor ære for DMSB å kunne presentere Gerd Kvale og Bjarne Hansen som foredragholdere. De er begge psykologer og professorer i klinisk psykologi ved Universitetet i Bergen, og har sammen skapt noe så sjeldent som en norsk eksportvare innen psykiatrien: Alvorlig angst og tvang (OCD) lar seg behandle på fire dager.

I oktober 2018 ble duoen plukket ut til Time Magazines prestisjetunge liste over de 50 personene som gjør mest for å bedre verdens helsetjenester. The Bergen 4-day treatment sprer seg verden rundt og i Norge er behandlingsteam under opplæring over hele landet. 4-dagers behandlingen er også utgangspunktet for storsatsingen der Haukeland Universitetssykehus, Universitetet i Bergen, Trond Mohns Forskningsstiftelse og Kavlifondet sammen tildeler 111 millioner for å etablere Bergen Center for Brain Plasticity. Gerd og Bjarne vil fortelle om behandlingen og forskningen.

Etter foredraget inviterer vi som vanlig til enkelt taffel med snitter og mineralvann. Påmelding er ikke nødvendig. Egenandel kr. 100,-

Hjertelig velkommen!

Nyeste kommentarer

12.10 | 18:28

Takk til komiteen for å ha arrangert en perfekt tur og takk til alel som var med for toppstemning. Dette ble et av årets høydepunkt

07.02 | 15:19

Takk for hyggelige hilsener....

07.02 | 14:51

Takk for å få del i opplevelser fra turen til Island gjennom fine blider og vakker musikk. Hilsen fra meg som burde vært med og gjenopplevd øyen fra tidligere opphold.

07.02 | 12:46

Meget flotte bilder fra en fin tur og nydelig musikk lagt til. Vi ser fram til Belgia sept. 2016.

Del denne siden