15. mar, 2019

Kveldsmøte i DMSB, Legenes Hus, tirsdag 9. april kl. 19.30 - avholdt

På kveldsmøtet i april har vi vært så heldige å få kollega Paul Egil Gravem som foredragsholder.

Paul Egil Gravem er utdannet lege ved Universitetet i Bergen 1974. Spesialist i generell kirurgi og plastikkirurgi. Mangeårig overlege ved Avdeling for plastikk-, hånd- og rekonstruktiv kirurgi ved HUS med spesiell kompetanse innen leppe-kjeve- ganespalte og genitale misdannelser. Har arbeidet som plastikkirurg ved All Africa Leprosy Rehabilitation and Training Center i Addis Abeba (ALERT), Etiopia til sammen ca 5 år og har betydelig erfaring i rekonstruktiv kirurgi ved lepra. Har engasjerte seg spesielt i brannskadebehandling i Etiopia, og grunnla eget spesialistutdannings-program  i plastikkirurgi i 2000. Han har også vært initiativtaker og pådriver i etableringen av  et multidisiplinært team for behandling av barn med leppe-kjeve-ganespalte i landet.

De siste årene har han vært involvert som ekstern sensor ved spesialisteksamen i plastikkirurgi ved Universitetet i Addis Abeba.

Han har også arbeidet en tiårsperiode for Barentsprogrammet i Arkhangelsk, Murmansk og Syktyvkar i Russland  med rekonstruktiv kirurgi  ved medfødte misdannelser som 

forstyrrelse av somatisk kjønns-differensiering og leppe-kjeve-ganespalte.

Han mottok midler fra Rebekka Ege Hegermanns  Legat da han la grunnlaget for sitt engasjement i Etiopia, og er dypt takknemlig for støtten.

I 2008 fikk han Kongens fortjenstmedalje i gull for sitt arbeid.

Tittelen på kveldens foredrag er: “Tilbakeblikk på arbeid i Etiopia”

Etter møtet inviterer vi til enkelt taffel med snitter og mineralvann. Påmelding er ikke nødvendig. Egenandel kr. 100,-

Nyeste kommentarer

12.10 | 18:28

Takk til komiteen for å ha arrangert en perfekt tur og takk til alel som var med for toppstemning. Dette ble et av årets høydepunkt

07.02 | 15:19

Takk for hyggelige hilsener....

07.02 | 14:51

Takk for å få del i opplevelser fra turen til Island gjennom fine blider og vakker musikk. Hilsen fra meg som burde vært med og gjenopplevd øyen fra tidligere opphold.

07.02 | 12:46

Meget flotte bilder fra en fin tur og nydelig musikk lagt til. Vi ser fram til Belgia sept. 2016.

Del denne siden