18. okt, 2018

Medlemsmøte DMSB tirsdag 13. november kl. 19.30 i Legenes Hus - avholdt

Kveldens foredragsholder, Julie A. Ødegaard Borge, er undervisningsleder i Raftostiftelsen. Borge har phd i samfunnskunnskapsdidaktikk fra Institutt for sammenliknende politikk ved Universitetet i Bergen. Hun har sin utdannelse hovedsakelig fra Bergen, men også University of Washington, Universitetet i Agder og Universitetet i Sørøst- Norge. Hun er også utdannet lektor, med praksiserfaring fra ungdom- og videregående skole.  

Borge har forsket på politisk forståelse blant unge og utdanning til demokratisk medborgerskap. Borge har hatt en rekke frivillige verv i den norske kirke og har også jobbet som regionleder for KFUK-KFUM.

Vi gleder oss til å høre hennes foredrag med tittelen:

"Fremmedfrykt og Fremtidshåp : Menneskerettighetserklæringen 70 år "

I 2018 er det 70 år siden menneskerettighetserklæringen ble vedtatt. Angår de oss fortsatt, og har vi en grunn til å feire? Hva er status for menneskerettighetene i dag 70 år etter erklæringen ble vedtatt?  

Etter møtet inviteres det til enkelt taffel med alkoholfri drikke. Påmelding er ikke nødvendig. Egenandel kr. 100,-

Nyeste kommentarer

12.10 | 18:28

Takk til komiteen for å ha arrangert en perfekt tur og takk til alel som var med for toppstemning. Dette ble et av årets høydepunkt

07.02 | 15:19

Takk for hyggelige hilsener....

07.02 | 14:51

Takk for å få del i opplevelser fra turen til Island gjennom fine blider og vakker musikk. Hilsen fra meg som burde vært med og gjenopplevd øyen fra tidligere opphold.

07.02 | 12:46

Meget flotte bilder fra en fin tur og nydelig musikk lagt til. Vi ser fram til Belgia sept. 2016.

Del denne siden