8. feb, 2017

Medlemsmøte i DMSB, Legenes Hus, tirsdag 7. mars kl. 19.30 - avholdt

Det medisinske selskaps medlemsmøte i mars er viet hematologi og maligne blodsykdommer. Vi er glade for å kunne presentere kollega Øystein Bruserud (f. 1955), professor og overlege i hematologi ved Haukeland Universitetssykehus og Universitetet i Bergen, som kveldens foredragsholder. Øystein Bruserud har lang forskingserfaring, i hovedsak knyttet til akutt myelogen leukemi. Han er med i arbeidsgruppen som har utformet og revidert det nasjonale handlingsprogrammet for hematologiske maligniteter.

Denne kvelden vil han dele sine kunnskaper om den store utviklingen som har funnet sted innen diagnostikk og behandling med oss. Tittelen på hans foredrag er:

"Nyere diagnostikk og behandling av maligne blodsykdommer"

Vi gleder oss til å høre hans innlegg og inviterer alle deltakerne til enkelt taffel etter foredraget, med snitter og alkoholfri drikke. Påmelding er ikke nødvendig. Egenandel kr. 100,-

Hjertelig velkommen

Nyeste kommentarer

12.10 | 18:28

Takk til komiteen for å ha arrangert en perfekt tur og takk til alel som var med for toppstemning. Dette ble et av årets høydepunkt

07.02 | 15:19

Takk for hyggelige hilsener....

07.02 | 14:51

Takk for å få del i opplevelser fra turen til Island gjennom fine blider og vakker musikk. Hilsen fra meg som burde vært med og gjenopplevd øyen fra tidligere opphold.

07.02 | 12:46

Meget flotte bilder fra en fin tur og nydelig musikk lagt til. Vi ser fram til Belgia sept. 2016.

Del denne siden