15. sep, 2015

Armauer Hansen forelesning, Pleiestiftelsen for Spedalske, tirsdag 13. oktober kl. 19.00, avholdt

Årets Armauer Hansen forelesning er en tradisjon I DMSB. Det er en ære å bli spurt om å holde denne forelesningen og i år er det Professor em. Karen Helle, som har fått den store æren. Hun vil gi oss ett innblikk i Overlege DC Danielssens spennende liv og karriere. Hennes omfattende kunnskap om overlege Danielssen gir oss all grunn til å se fram mot et spennende foredrag. Karen Helles karriere som forsker innen faget fysiologisk kjemi er meget anerkjent og den 4. September i år ble hun for sin innsats utnevnt til Ridder 1. Klasse av den Kongelige Norske St. Olavs Orden. Vi slutter oss til gratulantene! Tittelen på årets foredrag er:

"Overlege Daniel Cornelius Danielsen; en 200 års markering av hans allsidige innsats for vitenskapen og hjembyens kulturelle liv"

Før foredraget møtes vi til Aperitiff i Pleiestiftelsen. Etter foredraget serveres "Vestlandsmenyen" for de påmeldte i spisesalen. Pris: kr. 450,- inklusive viner - Antrekk: Mørk dress. Påmelding nødvendig.

Meny 

Aperitiff

***

Bergensk Fiskesuppe

Esprit de Blanc 2012

***

Bergens Sursteik

Gran Mas 2009

***

Dronning Maud med bær

***

Kaffe

De som ønsker å delta på middagen etter foredraget må snarest og senest innen tirsdag 6. oktober melde seg på til Bjarte Askeland på: bas@bbb.no, eventuelt pr telefon 41028000, alternativt pr. post til Bjarte Askeland, Ulriksdal 8 c, 5009 Bergen. Innbetaling, kr. 450,- pr. person må være gjort før 13. oktober. Vennligst benytt konto DMSB v/Bjarte Askeland kontonr. 1204.47.78287

For styret,

Med vennlig hilsen

Bjarte Askeland (sign.)                                                           Kristina H. Johannessen (sign.)

Leder                                                                                       Nestleder

Nyeste kommentarer

12.10 | 18:28

Takk til komiteen for å ha arrangert en perfekt tur og takk til alel som var med for toppstemning. Dette ble et av årets høydepunkt

07.02 | 15:19

Takk for hyggelige hilsener....

07.02 | 14:51

Takk for å få del i opplevelser fra turen til Island gjennom fine blider og vakker musikk. Hilsen fra meg som burde vært med og gjenopplevd øyen fra tidligere opphold.

07.02 | 12:46

Meget flotte bilder fra en fin tur og nydelig musikk lagt til. Vi ser fram til Belgia sept. 2016.

Del denne siden