8. jun, 2019

Kveldmøte i DMSB, Legenes Hus, tirsdag 10. september kl. 19.30

På høstens første kveldsmøte er det en stor ære for DMSB å kunne presentere Gerd Kvale og Bjarne Hansen som foredragholdere. De er begge psykologer og professorer i klinisk psykologi ved Universitetet i Bergen, og har sammen skapt noe så sjeldent som en norsk eksportvare innen psykiatrien: Alvorlig angst og tvang (OCD) lar seg behandle på fire dager.

I oktober 2018 ble duoen plukket ut til Time Magazines prestisjetunge liste over de 50 personene som gjør mest for å bedre verdens helsetjenester. The Bergen 4-day treatment sprer seg verden rundt og i Norge er behandlingsteam under opplæring over hele landet. 4-dagers behandlingen er også utgangspunktet for storsatsingen der Haukeland Universitetssykehus, Universitetet i Bergen, Trond Mohns Forskningsstiftelse og Kavlifondet sammen tildeler 111 millioner for å etablere Bergen Center for Brain Plasticity. Gerd og Bjarne vil fortelle om behandlingen og forskningen.

Etter foredraget inviterer vi som vanlig til enkelt taffel med snitter og mineralvann. Påmelding er ikke nødvendig. Egenandel kr. 100,-

Hjertelig velkommen!